Erikoiskemian asiantuntija

Saamme kemiat kohtaamaan tavalla, joka helpottaa arkeasi tänään ja josta voimme olla ylpeitä myös huomenna.

Asiakkaidemme oikea käsi

BIM Finland on sellu- ja paperiteollisuuteen kemian sovelluksia toimittava yritys, jolla on vankka halu olla osa asiakkaan tuotantoprosessia. Emme koskaan toimita pelkkää tuotetta, vaan saat aina myös osaamisemme, kokemuksemme ja palon onnistua kanssasi. Huolehdimme prosessistasi kuin omastamme ja keksimme tapoja tehdä asiat fiksummin.

40 vuotta osaamista

BIM Finland Oy on ruotsalaisen BIM-konsernin tytäryhtiö, joka on toiminut Kouvolassa jo 39 vuoden ajan paperi- ja selluteollisuuden kemikaalitoimittajana. Vastaamme konsernin Suomen ja Venäjän markkinasta ja muualla maailmassa toimimme yhdessä konsernin muiden sisaryritysten kanssa. Vientiä on kaikkiaan 19:ään eri maahan.

Vihreämmän tulevaisuuden puolesta

Meillä vastuullisuus ei ole pelkkää puhetta – se on toimintaa, joka askel kerrallaan vie meitä lähemmäksi vihreämpää tulevaisuutta. Vastuullisuus on läsnä tuotteidemme elinkaaren jokaisessa vaiheessa sekä tavassa, jolla huolehdimme henkilöstöstämme ja teemme bisnestä. Ja kuten BIMin tapoihin kuuluu: oman vastuullisuutemme lisäksi huolehdimme myös asiakkaidemme vastuullisuudesta.

Osoituksena tähänastisista onnistumisistamme meille on myönnetty kultainen EcoVadis-vastuullisuusluokitus (2020).

Tilaa uutiskirjeemme!

Haluatko nähdä kuorta syvemmälle? Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa uusista innovaatioistamme ja saat asiantuntijoidemme näkemykset suoraan sähköpostiisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.