Oikeat kemikaalit oikein annosteltuna

Erikoiskemikaalit paperin ja kartongin valmistukseen

Paperi- ja metsäteollisuus on uuden nousun kynnyksellä, kun fossiilitaloudesta siirrytään kohti uusiutuvia raaka-aineita. Me takaamme, että murroksessa menestyminen ei jää kiinni kemiasta.

Parempaa ajettavuutta ja laatua lopputuotteeseen

Volyymivaltaisella toimialalla koneen ajettavuudesta tai tuotantonopeudesta ei voida tinkiä. Oikein valitut ja annostellut kemikaalit vähentävät katkoja, hylkyä sekä suunnittelemattomia seisokkeja.  Näin saavutetaan korkein mahdollinen hyötysuhde. Ymmärrämme asiakkaidemme prosessit ja haasteet ja ratkaisemme ne kemian sovellustemme avulla. Vain siten saavutetaan paras mahdollinen tuotantotehokkuus, laadukkaat lopputuotteet ja kilpailukyky.

  • Korkeampi hyötysuhde ja enemmän myytävää tuotantoa.

  • Oikealla kemikaalistrategialla saavutamme halutut tuoteominaisuudet ja laatukriteerit.

  • Modernit annostelulaitteemme ovat sekä turvallisia että täsmällisiä.

  • Otamme kokonaisvastuun annosteluistamme; tilaamme kemikaalit, annostelemme ne, seuraamme suorituskykyä ja raportoimme lopputulokset.

Juuri oikea annostelustrategia

Ei riitä, että valitaan oikea kemikaali, sillä fiksusti annosteltuna ne toimivat paremmin. Oikeilla annosteluvalinnoilla optimoimme kemikaalien kulutuksen ja luomme säästöä sekä paremmat prosessiolosuhteet. Annostelulaitteemme ovat huippuluokkaa, mikä tekee niistä sekä turvallisia ja luotettavia käyttää. Etävalvonnan ja mittaustemme ansiosta tiedämme jatkuvasti, mitä prosessissa tapahtuu ja voimme reagoida poikkeamiin nopeasti.

BIM Finland tuotanto

Vastuullisuus alkaa jo prosessista

Paperin ja kartongin valmistusta ohjaavat sekä kuluttajien että yritysten kasvavat vaatimukset ympäristöystävällisyydestä. Omalta osaltamme varmistamme, että uusiutuvista raaka-aineista valmistettujen tuotteiden vastuullisuus alkaa jo tuotantoprosessista. Mahdollistamme resurssien hyödyntämisen mahdollisimman tehokkaasti ja kestävästi, minkä lisäksi vähennämme turhaa logistiikkaa kiinnittämällä huomiota tuotteiden aktiivikomponenttien määrään. Meille on myönnetty kultainen EcoVadis-vastuullisuusluokitus (2020).

BIM Finland paperin jalostus

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme kertoo lisää!

Kattava palveluketjumme on tukenasi aina kun tarvitset. Käytössäsi on 20 hengen joukko myynnin ja teknisen asiakaspalvelun asiantuntijoita, jotka toimivat valtakunnallisesti lähellä asiakkaita.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.