Jatkuvaa kehitystä

Erikoiskemikaalit selluteollisuuteen

Sellua on valmistettu jo vuosikymmenten ajan ja tuttujen sellupohjaisten tuotteiden rinnalle kehitetään jatkuvasti uusia innovaatioita. Olipa lopputuote mikä tahansa, on kaiken perusta tehokkaasti tuotettu, laadukas ja puhdas massa.

Tehokkaampi ja puhtaampi prosessi

Tehtailta odotetaan yhä suurempaa tuotantotehokkuutta, mutta ympäristölupien reunaehdoista ei voida joustaa. Tietotaitomme avulla yhdistämme tuotannon, loppukäyttäjien ja ympäristön vaatimukset. Kun prosessin kemiallinen tila parantuu, se myös tehostuu – nopeasti ja ilman suuria investointeja koneisiin ja laitteisiin. Optimaaliset kemikaalit estävät myös saostumien aiheuttamat pysäytykset ja varmistavat sellun laadun. Unohtamatta tuoteturvallisuutta, joka pysyy korkealla tasolla, kun täytetään viranomaisten asettamat vaatimukset kemikaalien käyttöön liittyen.

  • Puhtaampi prosessi pyörii pysähdyksittä, ja olemassa olevista resursseista saadaan enemmän irti.

  • Prosessin epäjatkuvuuskohdat vähenevät, kun prosessin kemiallinen stabiliteetti kasvaa. Samalla deklasoitavan massan määrä vähenee.

  • Käytettävät kemikaalit täyttävät viranomaisvaatimukset. Kun massan laatuominaisuuksia seurataan säännöllisesti, varmistutaan muun muassa lopputuotteen mikrobiologisesta puhtaudesta.

  • Tuotantolaitoksemme laboratorioineen sijaitsee Kouvolassa, ja tekninen asiakaspalvelumme siellä missä asiakkaat.

Osaava tekninen asiakaspalvelu

Osaamisemme perustuu asiantuntijoihimme, joilla on kemikaalien tuntemuksen ohella vuosien kokemus asiakkaidemme prosesseista. Seuraamme kemikaalien teknistä suorituskykyä paitsi itse kemikaalin myös koko prosessin, tehtaan ajomallien ja tehdastaseen näkökulmasta. Jos löydämme epäkohdan, tarjoamme ratkaisun ja toimintasuunnitelman sen korjaamiseksi.

Faktapohjaista tietoa prosessin tilasta

Toimintamme perustuu joustavuuteen ja tuotteiden räätälöintiin. Aina asiakkaan prosessiin sopivin ratkaisu ei ole valmiina, mutta se voi syntyä nopeastikin olemassa olevia tuotteita päivittämällä. Tuotekehityksen lisäksi panostamme uusiin työkaluihin, jotta voimme kehittää teknisen asiakaspalvelumme laatua ja saada entistäkin parempaa sekä oikea-aikaista tietoa prosessin tilasta asiakkaidemme käyttöön. Uskomme, että datan laaja-alaisella yhdistämisellä on tärkeä merkitys tuotannon optimoinnissa, ja se tulee lisäämään apukemikaalien käytön läpinäkyvyyttä asiakkaan suuntaan.

BIM Finland sellu prosessi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme kertoo lisää!

Kattava palveluketjumme on tukenasi aina kun tarvitset. Käytössäsi on 20 hengen joukko myynnin ja teknisen asiakaspalvelun asiantuntijoita, jotka toimivat valtakunnallisesti lähellä asiakkaita.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.