Parhaat mahdolliset tuoteominaisuudet

Erikoiskemikaalit paperin ja kartongin pintakäsittelyyn

Muovin käyttöä vähennetään jatkuvasti ja vaihtoehtoja haetaan muun muassa puupohjaisista materiaaleista. Laadukkaalla pintakäsittelyllä paperista ja kartongista saadaan materiaalia moniin erilaisiin ja vaativiinkin sovelluksiin, jotka tarjoavat ratkaisuja sekä kuluttajan arkeen että globaaleihin ilmastotavoitteisiin.

Pintakäsittelyllä juuri oikeat tuoteominaisuudet

Pintakäsittely parantaa tuotteen painettavuutta, suojaavuutta sekä kierrätettävyyttä – mutta parhaaseen lopputulokseen päästään vain, kun käytössä ovat parhaat mahdolliset pintakemian tuotteet. Kehitämme asiakkaillemme kemiansovelluksia, joilla saavutetaan halutut tuoteominaisuudet ja jotka auttavat vastaamaan markkinan kysyntään ja saavuttamaan etulyöntiaseman kilpailussa.

  • Laadukkaampi lopputuote

  • Erinomaiset pintaominaisuudet

  • Parempi jalostusarvo ja tuottavuus

  • Helpommin pulpperoituva lopputuote

Räätälöityjä päällysteratkaisuja

BIMin toiminta perustuu joustavuuteen ja haluun löytää tarpeeseen täsmäävät sovellukset. Tarjoamme lisäkäsiä tuotekehitykseen ja räätälöimme ratkaisun, koska pohjapaperin ominaisuudet eroavat toisistaan ja sama tuote ei skaalaudu sellaisenaan koneelta toiselle. Päällysteen kriteerit määritellään yhdessä ja ratkaisu testataan asiakaslaboratoriossamme ennen koeajoja. Siten varmistamme, että työn jälki on kuten pitää ja että asiakas voi tehdä tuotekehitystä ja saavuttaa halutun lopputuloksen ilman turhia riskejä.

BIM Finland pintakäsittelyt 1

Jatkuvaa tuotekehitystä vastuullisuuden eteen

Tuotteen elinkaaren alkupäässä tehdyillä valinnoilla on merkitystä myös sen lopussa. Pyrimme jatkuvasti löytämään vaihtoehtoja päällysteissä käytettäville fossiilisille raaka-aineille, mikä näkyy tekemissämme investoinneissa. Olemme panostaneet muun muassa paperin ja kartongin kierrätettävyyden tutkimukseen, jotta yhdessä asiakkaidemme kanssa voimme kehittää tuotteiden pulpperoitavuutta ja kompostoituvuutta, eikä asiakkaan tarvitse itse investoida tutkimusten vaatimiin kalliisiin standardeihin. Pystymme simuloimaan myös jatkojalostusprosesseja ja tutkimaan esimerkiksi kuumasaumautuvuutta. Asiakkaidemme käytössä on koko kansainvälisen BIM-konsernin osaaminen ja tuorein globaali tietotaito.

BIM Finland pintakäsittely

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme kertoo lisää!

Kattava palveluketjumme on tukenasi aina kun tarvitset. Käytössäsi on 20 hengen joukko myynnin ja teknisen asiakaspalvelun asiantuntijoita, jotka toimivat valtakunnallisesti lähellä asiakkaita.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.