Sinustako BIMiläinen?

BIM työnantajana

BIMiläisenä pääset osaksi metsäteollisuuden tarinaa. Autat asiakkaitamme kehittämään parempia tuotteita ja vastaamaan kasvavaan tarpeeseen synnyttää korvaavia vaihtoehtoja muoville. BIMiläisenä kättesi jälki on osa jokaisen suomalaisen arkipäivää. Toimittamiemme kemikaalien avulla kartonki on kestävämpää, paperi valkoisempaa ja pakkaukset hygieenisempiä.

Tee urastasi näköisesi

BIM tunnetaan siitä, että meillä viihdytään pitkään. Vaikka työurat ovat pitkiä, ne eivät suinkaan ole yksitoikkoisia. Meillä työnkuva muokataan tekijänsä näköiseksi ja arvostamme eteenpäin pyrkivää ja uteliasta otetta: saat kehittää sekä itseäsi että BIMiä.

Olemme ennen kaikkea yhteisö, jossa sekä henkilöstö että asiakkaat viihtyvät. Meillä jokainen työntekijä keskittyy oleelliseen eli asiakkaan elämän helpottamiseen. Tunnemme toisemme nimeltä ja aikaa vietetään yhdessä myös vapaa-ajalla. Hyvässä porukassa töiden tekeminen on yksinkertaisesti kivaa.

  • Laaja liikunta- ja kulttuurietu

  • Kattava työterveyshuolto ja hoitokuluvakuutus

  • Kilpailukykyinen palkkaus

  • Nykyaikaiset työvälineet

Avoimet työpaikat

Etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia, lahjakkaita BIMiläisiä. Jos palat halusta kehittää asiakkaidemme toimintaa ja olla heidän tukenansa tiukoissakin käänteissä, saatat olla yksi meistä.  Yhteinen taipaleemme voi saada alkunsa myös opinnäytetyön merkeissä. Tutustu avoimiin paikkoihimme.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

BIM Finland rekry